Een consult op locatie

De liefde van een dier is puur en intens. Onvoorwaardelijke liefde is wat ze ons dagelijks geven. Maar ook dieren hebben een batterij die soms opgeladen moet worden.

Ze hebben soms te maken met trauma’s of blokkades die ervoor zorgen dat ze niet helemaal zichzelf zijn. Ze kunnen zelfs  ook energie van ons overnemen om ons te ontlasten waardoor ze zichzelf bélasten.

Daarom is het ontzettend belangrijk om regelmatig in te voelen en aan te horen wát je dier nu precies nodig heeft om een fijn en gelukkig leven te leiden. Een luisterend oor én healing ineen zorgt ervoor dat jouw dier een boost krijgt in energie. Blokkades worden opgeheven en energie kan weer vrij stromen.

Dit totaalplaatje zorgt voor een gelukkig en blij dier!

Dit kan ik voor jou & je dier betekenen..

Ik maak contact met je dier via een ‘hartsverbinding’, dit kan je vergelijken met een telefoongesprek, waardoor je dier alles kan vertellen wat hij/zij maar wil.

Tegelijkertijd geef ik je dier healing op de plekken waar je dier healing nodig heeft.

De healing wordt altijd erg goed ontvangen door dieren en zorgt ervoor dat energie weer vrij kan stromen. Healing zorgt ervoor dat vastzittende en overtollige energie wat je dier niet meer dient, losgelaten wordt. 

Dit zorgt voor meer balans en gezondheid bij je dier.

Healing werkt door tot op de diepere lagen van het lichaam waardoor het zelfgenezendvermogen van je dier aangewakkerd wordt om aan de slag te gaan.

Je dier geeft zelf heel goed aan wat hij/zij nodig heeft en waar de healing mag plaatsvinden. Healing in combinatie met vertalen wat je dier zegt is een prachtige samenwerking die jouw dier helpt groeien op zowel spiritueel, mentaal, lichamelijk en emotioneel gebied.

Dit alles doen we vanuit rust en liefde, op het tempo die je dier aangeeft. Ik vind het erg belangrijk dat je dier op dat moment de aandacht en de liefde krijgt die het verdient.

Ik neem dan ook uitgebreid de tijd zodat je dier zich echt helemaal kan uiten en zodat jij als eigenaar echt alles kunt vragen en vertellen wat je dan ook maar kwijt wil.

Consult op locatie

5/5

Michelle heeft een Reading gedaan bij mijn paarden. Heel mooi en bijzonder wat er uitkwam. Het klopte helemaal, ook kleine dingen die Michelle niet kon weten. Ook heel leuk om te zien hoe beide paarden anders communiceren.

Hele mooie boodschappen mogen ontvangen van mijn paarden waar ik mee verder kan.

Cecile

5/5

Michelle heeft contact gehad met mijn paard Bart waarmee ik al lang aan het tobben ben. Haar verslag was zo mooi dat ik het las met een lach en een traan. zo herkenbaar zoals ik Bart zie en ken, maar ook ervaar.

Nu heb ik met de kerstactie ook mijn 2 katten gedaan. Wederom zo leuk en mooi om te zien dat ze me de antwoorden geven waar ik naar zoek en wederom zo open en vertrouwd zijn met Michelle.

Mijn dieren geven overduidelijk aan dat ze het leuk vinden om met Michelle in contact te staan. Ze reageren enthousiast op haar!

Ilse

Gratis e-book

In 5 stappen een betere verbinding met je dier