Dierencommunicatie

Consult op Locatie

Voor diereneigenaren die zich graag meer willen verdiepen in hun dier. 

Waar je nu tegenaan loopt

Wil jij weten hoe je dier nu écht denkt?

Ben jij een gelukkige diereneigenaar van een geweldig mooi dier? Maar loop je tegen bepaalde problemen aan die je maar niet opgelost krijgt? Denk hierbij aan gedragsveranderingen van je dier, vertrouwen wat compleet verdwenen is of een dier wat zich niet helemaal lekker voelt maar je kan je vinger er maar niet opleggen? Je voelt je radeloos want je hebt zoal alles al geprobeerd maar je bent nog geen steek verder? Is het al wel eens in je opgekomen om een ander huisje voor je dier te zoeken?

Maar wat als...

Je door één consult direct weet wat je dier nodig heeft?

Wat als je precies weet wat je dier nodig heeft en je hier ook gericht naar kunt handelen? Wat als eindelijk al je vragen beantwoord zijn en je kunt werken aan jullie verbinding vanuit liefde en vertrouwen? Wat als je weer nieuwe inzichten krijgt vanuit je dier waardoor  je nog jarenlang van je dier kan genieten?

Door een consult op locatie ben ik het doorgeefluik tussen jou en je dier. Je dier krijgt de kans om écht zijn/haar verhaal & gevoel te delen waardoor jij als eigenaar precies weet hoe je dier zich voelt. En belangrijker nog, hoe je je dier & jezelf kunt helpen om een fijnere verbinding te hebben. Iedere diereneigenaar wil graag een gelukkig dier en een fijne relatie. Hoe fijn is het als je dier kan aangeven waar hij/zij behoefte aan heeft? Hoe fijn is het dat jij als diereneigenaar niet hoeft te twijfelen aan je beslissingen maar bevestiging en sturing krijgt van je dier?

Elk dier verdient het om zich te kunnen uiten en om gelukkig te zijn!

Zo gaan we dit oplossen

Dit kan ik voor jou & je dier betekenen..

Ik maak contact met je dier via een ‘hartsverbinding’, dit kan je vergelijken met een telefoongesprek, waardoor het dier alles kan vertellen wat hij/zij maar wil.
Tegelijkertijd geef ik je dier healing op de plekken waar je dier healing nodig heeft.
Zo kan je je voorstellen dat als je dier een trauma heeft vanuit bijvoorbeeld de geboorte, ik hier direct liefde en energie naar toe stuur waardoor je dier dit trauma kan verwerken en loslaten.

Nadat je dier zijn/haar hart gelucht heeft heb jij als eigenaar de kans om vragen te stellen aan je dier. Vragen waar je al een lange tijd mee zit en waar je nog nooit concrete antwoorden op gekregen hebt. Op deze manier kan je dier direct antwoorden geven en heb jij als eigenaar de kans om hierop door te vragen. 

Een dier weet zelf heel goed wat hij/zij nodig heeft. Doordat je dier nu de kans heeft om zich te uiten, worden ‘problemen’ aanzienlijk minder en verdwijnen zelfs. 

Dit alles doen we vanuit rust en liefde, op het tempo die je dier aangeeft. Ik vind het uiterst belangrijk dat je dier hierin centraal staat en dat alles gaat op de manier die je dier fijn vindt. 

Ik neem dan ook altijd uitgebreid de tijd zodat je dier zich echt helemaal kan uiten en zodat jij als eigenaar echt alles kunt vragen en vertellen wat je dan ook maar kwijt wil.

Wat andere baasjes zeggen

Scroll door de reviews om er meer te lezen, of gebruik de navigatie (rondjes) hieronder.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.