Kunnen dieren gedachten lezen?

Dagelijks vertel ik tegen mensen dat dieren reageren op jouw bewustzijn. Ze nemen waar en kunnen haarfijn aanvoelen hoe jij in je vel zit.

Dieren leven in de 5D energie wat inhoudt dat hun bewustzijn veel meer afgestemd is op hogere frequenties van liefde en licht. Ze voelen en nemen waar.

Sommige mensen hoeven maar 2 seconden te denken aan een overgang en hun dier reageert. Tijdens paardrijden is dit wat ze noemen; ‘In harmonie’.
Het lezen en schrijven met je dier.

Maar kunnen dieren nou gedachten lezen? Ja en nee. Op het moment dat jij aan iets denkt, zowel positief als negatief, veranderd jouw energieveld. Sommige mensen zien alles in beelden en zien het nieuwe beeld heel helder voor de geest.

Dieren reageren op datgeen wat ze voelen en zien. Als jij tegen jezelf zegt dat je hoopt dat je hond niet uitvalt, dan is dat precies wat je krijgt. Je zendt dit (on)bewust uit met je gedachten en energieveld. Dieren reageren op datgeen wat je uitstraalt. Maar het woordje niet, kennen ze niet.

Dus als jij je focust op hetgeen wat je wél wilt en dat uitstraalt, is dat waar jouw dier op reageert!

Ik zie menselijke gedachten als een spel.
Hoe meer jij bewust wordt van datgeen wat je denkt en uitstraalt, hoe meer je kunt oefenen met denken en manifesteren wat je wél wilt!

Je dieren reageren meteen!

Dus kunnen ze gedachten lezen?
Dat mag jij bepalen😉

🧡

Hi, ik ben Michelle

In deze blogs schrijf ik over diercommunicatie en mijn ervaringen met dieren. Met een vleug humor spreken de dieren vanuit hun hart en delen ze hun wijsheden.
Veel leesplezier!

meer blogs

Gratis e-book

In 5 stappen een betere verbinding met je dier