Woorden hebben kracht!

Woorden hebben kracht..

Hoe jij over je dier denkt en praat heeft invloed op je dier. Alle gedachten, beelden en woorden hebben een frequentie.
En laten dieren nou mega goede zintuigen hebben die alles kunnen waarnemen!
Óók alle gedachten en gesprekken op afstand!
They know! 😏

Alle gevoelens die jij hebt over je dier(en) zijn voelbaar. Als jij bijvoorbeeld geen vertrouwen hebt in je paard tijdens het rijden dan voelt je paard dit en dan kan dat gevolgen hebben voor de gemoedstoestand van je paard en jullie relatie.

Zo heb ik mezelf pasgeleden nog erg druk gemaakt om de gezondheid van mijn paard Sam. Ik legde onbewust een zware energie over hem heen en mijn twijfels zorgde ervoor dat zijn boodschappen niet goed meer binnenkwamen. Terwijl ik juist in deze periode hem heel goed kon helpen door positief te zijn en een open hart te dragen.

De woorden die hij me toen bracht waren;
‘Ik accepteer mijn leven in het hier en nu. Ik leef elke dag naar mijn beste kunnen. Het gaat goed met mij. Jouw zorgen zijn een weerspiegeling van de angst die je in je draagt. Die zijn van jou en die mag je met liefde aankijken. Ik kijk vooruit, ben dankbaar met alles wat er nu is. Zullen we dat samen doen?!’

Het besef kwam binnen dat mijn zorgen en angsten de situatie voor hem alleen maar zwaarder maakten op dat moment. En natuurlijk heb je zorgen omdat je zoveel van je dier houdt, maar eerlijk gezegd hebben ze daar geen bal aan.
Ze kunnen veel meer met jouw liefde, je positiviteit en je dankbaarheid.

Ik mocht daardoor dieper naar binnen keren en loslaten wat ons niet dient.
Dat was heerlijk en bevrijdend!

Kortom; Wees je bewust van wat je denkt en uitstraalt naar je dier. Wil je ze echt helpen? Ga dan het gesprek aan, vertrouw op ze, geef ze liefde en ruimte om hun eigen processen aan te gaan!

❤️

Hi, ik ben Michelle

In deze blogs schrijf ik over diercommunicatie en mijn ervaringen met dieren. Met een vleug humor spreken de dieren vanuit hun hart en delen ze hun wijsheden.
Veel leesplezier!

meer blogs

Gratis e-book

In 5 stappen een betere verbinding met je dier