Waar je nu tegenaan loopt

Healing brengt je dier weer in balans

Zit jij als diereneigenaar met je handen in het haar omdat je dier momenteel veel ‘ongemakken’ vertoont? Blaft je hond bijvoorbeeld overdreven of is hij nog onzindelijk?
Heeft je dier ouderdomsklachten zoals o.a. artrose?
Krijg je dat probleem maar niet opgelost en heb je er slapeloze nachten door? 
Healing is een krachtige tool die letterlijk zorgt voor balans en een gezond, gelukkig dier.

Healing helpt bij:

♥ Dieren die trauma’s hebben opgelopen
♥ Angsten en onzekerheden bij dieren
♥ Ouderdomsklachten zoals artrose
♥ Agressie
♥ Onzindelijkheid
♥ Wennen aan een nieuwe situatie
♥ Herstel van ziektes of operaties
♥ Gedragsveranderingen
♥ Ondersteuning rondom sterven
♥ Verbeteren van de band tussen dier en eigenaar

Iedere diereneigenaar wil een gelukkig, gezond dier. Soms komen er ‘ongemakken’ bij kijken waar je je vinger maar niet op kunt leggen en je voelt dat je dieper mag kijken.

Healing activeert het zelfgenezingsvermogen van je dier. Tijdens een ziekte of een trauma is je dier zoals ik dat noem ‘uit balans’. Healing is letterlijk energie sturen naar de plekken waar je dier dit nodig heeft zodat je dier weer in balans kan komen.
Blokkades verminderen en verdwijnen.

Tijdens een healing ben ik in diep contact met je dier waardoor ik alles direct vertaal naar jou als eigenaar. De ‘waarom’ vraag kan ik dan helder aan je uitleggen zodat jij je dier in de toekomst beter kunt ondersteunen en begrijpen.

Dit kan ik voor jou & je dier betekenen..

Healing kan zowel op locatie als op afstand. Beide zijn even effectief maar mijn voorkeur gaat uit naar op locatie omdat jij als eigenaar dan direct de antwoorden van je dier kan ontvangen.

Ik plaats mijn handen op je dier en stuur hier intuitief energie naar toe. Je dier communiceert waar hij/zij last van heeft, waarom en hoe dit voorkomen kan worden. Doordat ik in diep contact met je dier ben kan ik alles direct vertalen naar jou en jij kan ook vragen terug stellen.

Het lichaam heeft een grote kracht om zelf te genezen, doordat ik je dier hierin ondersteun werkt de healing nog dagen lang door. 

NB : Raadpleeg bij ernstige klachten altijd eerst je dierenarts. Healing is een geweldige behandeling om je dier zowel emotioneel als fysiek te ondersteunen maar vervangt geen dierenarts.

Dieren die ik mocht helpen :

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.