Je mooie zelf

In je eigen kracht staan en je leven leven op jouw voorwaarden. Dit is iets waar veel vrouwen van dromen en denken het niet te kunnen bereiken.
Maar hier ligt juist een krachtig groeiproces waarin je jouw volste potentieel mag gaan omarmen.
Want lieve vrouw, jij bent prachtig zoals je bent. 
Jouw creatiekracht is ontzettend groot maar heeft slechts tijd en de juiste handvaten nodig om te kunnen gaan bloeien. Ik geef je dolgraag inzichten op spiritueel, mentaal en emotioneel vlak waardoor jij jouw licht weer kunt gaan laten stralen.
Want dat ben je waard!

Al heel jong mocht ik mijn eigen compas volgen

Al heel vroeg kreeg ik te maken met trauma´s in mijn leven. Ik verloor mijn moeder toen ik net 20 jaar was en ben daarna in een gat terecht gekomen waarin ik mezelf helemaal kwijt was. Ik was boos op alles en iedereen en het leven overkwam me.

Op een dag was ik klaar met het slachtoffer te spelen en ik zocht hulp om meer zelfliefde en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Vanaf dat moment veranderde heel mijn leven. Ik keek weer vol energie naar het leven zoals ik altijd als kind al had gedaan. Ik was me bewust van mijn innerlijke saboteur en wist hoe ik mijn gedachtes kon sturen zodat ik me fijner voelde. 

Ik voelde mijn dromen weer opborrelen en ik volgde mijn hart. Ik trok de juiste relaties en vriendschappen aan met mensen die mij echt zien zoals ik ben. Ik leerde over de wet van de aantrekkingskracht en paste de universele wetten toe in mijn leven. Ik was geen slachtoffer meer!

Het durven vertrouwen op je innerlijke kracht en weten hoe je mindset werkt is de basis voor een gelukkig en fijn leven. Dit is voor iedereen mogelijk, óók voor jou! Waar je ook vandaan komt en wat je ook hebt meegemaakt, het is jouw doel om gelukkig te zijn en je mooiste leven te leven! Ik geef je met liefde de handvaten aan!

Wil jij ook:

→ Meer zelfliefde ervaren
→ Meer richting aan je leven geven
→ Meer rust in je hoofd
→ Je intuïtie versterken
→ Meer energie overhouden
→ Regie over je eigen leven terugnemen
→ Je lichaam echt bewonen en van hoofd naar hart zakken
→ Keuzes maken vanuit je hart
→ Meer leren over mindset en hoe je dit in het dagelijkse leven kunt toepassen

Dan ben ik met alle liefde jouw luisterend oor en geef ik je inzichten waardoor je jouw leven kunt gaan kleuren op jouw voorwaarden!
Vanuit intuïtie, gevoel en heel veel kennis gaan we samen zorgen voor meer zelfliefde, verbinding en innerlijke rust!

Zoomsessie

Allereest gaan we kijken wat je vraagstukken zijn en waar ik jou mee kan helpen. Dit kan lekker vanuit je vertrouwde omgeving via zoom met een lekkere kop thee of koffie.

Vervolgens gaan we onderzoeken welke patronen er spelen en wat er nog gezien wil worden en waar nog heling plaats mag vinden.

Ik geef je inzichten mee vanuit liefde, begrip en intuïtie. Niks is te gek en ik ben hier om jou te helpen en om je te begeleiden.

Indien nodig geef ik je huiswerkopdrachten mee om nog meer te verbinden met je hart. Dit zijn hele verhelderende inzichten die je veel aha-momentjes opleveren!

Een zoomsessie van 45 minuten kost €55,-

Samen wandelen?

Heerlijk een frisse neus halen in de natuur en tegelijkertijd je verhaal vertellen. Ben jij een natuurliefhebber en vind je het heerlijk om te wandelen? Dan is een wandelsessie echt iets voor jou!

Tijdens de wandelsessie nemen we 1 uur te tijd om je vraagstukken in kaart te brengen en geef ik je inzichten die je verder helpen.
In overleg mag natuurlijk ook altijd je geliefde hond mee.

De wandelsessie kost €65,-

 

5/5

Als je met Michelle in gesprek bent straalt ze een soort rust uit over je waarvan ik het gevoel krijg dat alles wel goed komt. Na een coaching gesprek heb ik altijd weer rust in mijn hoofd en extra energie om aan mezelf te werken. Ik ben super dankbaar dat ik dat mag doen met haar aan mijn zijde. We zijn nog niet zo lang geleden begonnen maar ik merk in een korte periode al zoveel positieve verschillen. Super dankbaar!

Jeannine van Beest

5/5

Michelle is echt top! Ze heeft me geholpen met meer zelfliefde en zelfverzekerdheid. Michelle is een rustig en warm persoon, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Haar begeleiding is heel fijn en ik zit nu veel beter in mijn vel.
Echt een aanrader!

Britley Smits

Gratis e-book

In 5 stappen een betere verbinding met je dier