Animals do speak, if you know how to listen.

Hi, mijn naam is Michelle en ik help honden en paardeneigenaren om hun dier beter te begrijpen en de verbinding tussen mens en dier te versterken.

In mijn werk als dierentolk en dierenhealer mag ik dagelijks de stem en de verbinder zijn tussen dier en mens. Het is prachtig om écht naar de dieren te luisteren en hun wijze boodschappen door te geven.

“De kracht van Liefde heelt.”

Hoe het allemaal begon

Als kind had ik al een hele speciale band met onze Goldenretriever en mijn verzorgpony´s. Vanaf de leeftijd 5 jaar was ik altijd al in de stallen te vinden en kon ik uren wegdromen samen met de pony´s in de wei. Ik kon heel goed vertellen wanneer er een pony verdrietig was of ongemak ervaarde. 

Toen ik ouder werd, werd de connectie met dieren alleen maar sterker. Ik moest en zou iets in de dieren gaan doen, en zo ging ik naar de paardenschool. Op 20 jarige leeftijd overleed mijn moeder aan kanker en dit was voor mij een opening om meer te leren over spiritualiteit.

Ik wist en ik voelde heel sterk dat mijn moeder niet weg was, ik voelde haar liefde nog. Ik kon haar enkel fysiek niet meer zien. Er kwam een cursus op mijn pad genaamd ´intuïtieve communicatie´ en ik voelde aan alles dat ik hier bij moest zijn. Ik leerde mijn zintuigen verbreden en als ik met de mensen kon communiceren, dan kon dit ook met dieren! Hier was een nieuw inzicht geboren en zo ging ik oefenen met dieren. Ik leerde om stil te zijn en de fluisteringen van de dieren te horen. Ik leerde dat ik dit onbewust altijd al deed en dat ik altijd al kon voelen hoe een dier zich voelt.

Vanaf dit moment wist ik het zeker! Ik ga de dieren helpen om hun missie te volbrengen en inzichten te delen met hun mensen! 

Mijn eigen dieren

Natuurlijk heb ik al mijn kennis te danken aan mijn eigen dieren.

Ik kreeg als tiener de nodige uitdagingen toen Chica de Stafford in mijn leven kwam. Haar zachte karakter matchten  totaal niet met haar uiterlijk. Ze leerde mij wat zachte kracht was.

Mijn dierenrijk werd nog groter toen ook mijn chihuahua Bullit in ons leven kwam. Bullit leert mensen om echt in hun kracht te stappen en jezelf groots te voelen.

Waar de Stafford precies het tegenovergestelde lichaam had, hadden ze beide dezelfde mooie boodschappen.

Het team werd compleet toen mijn paard Sam erbij kwam. Waar ik eerst niks met hem kon bezeilen, hebben wij nu een ijzersterke vertrouwensband gecreëerd. Puur door het gesprek met hem aan te gaan en naar hem te luisteren zijn wij gegroeid als team.

Elk dier is speciaal en komt met een reden op je pad.

De vraag is; Ben jij klaar om te luisteren?!

Mijn opleidingen & cursussen

Naam cursus
Jaartal behaald
Naam opleider
Communiceren met dieren verdieping
2024
Animals Insight
Chakra healing voor dieren
2024
Animal Soul Academy
Communiceren met dieren verdieping
2024
Vraag het je dier
Merkaba niveau 1
2022
Spiritueel centrum Aurora
Chakra healing bij paarden
2022
MS Horsemanship
EHBO hond
2021
Silverlinde
Healing voor dieren
2021
Animal Soul Academy
Communiceren met dieren verdieping
2021
Vraag het je dier
Jaaropleiding Ethologie Paard
2019
2 Lazy 7 Ranch
Communiceren met dieren verdieping
2019
Silverlinde
Communiceren met dieren basis
2018
Silverlinde
Jaaropleiding Intuïtieve communicatie
2018
In-Contact
Paardenhouderij/ paardensport niveau 4
2013
MBO Prinsentuin College

Gratis e-book

In 5 stappen een betere verbinding met je dier