Dierencommunicatie

Coaching voor mens en dier

Voor diereneigenaren die zich graag meer willen verdiepen in hun dier. 

Waar je nu tegenaan loopt

Wil jij je relatie met je dier verbeteren?

Ben jij een gelukkige diereneigenaar van een geweldig mooi dier? Maar loop je tegen bepaalde problemen aan die je maar niet opgelost krijgt? Denk hierbij aan gedragsveranderingen van je dier, vertrouwen wat compleet verdwenen is of een dier wat zich niet helemaal lekker voelt maar je kan je vinger er maar niet opleggen? Je voelt je radeloos want je hebt zoal alles al geprobeerd maar je bent nog geen steek verder? Is het al wel eens in je opgekomen om een ander huisje voor je dier te zoeken?

Maar wat als...

Je de relatie met je dier kan herstellen en versterken?

Wat als jij precies van je dier te horen krijgt waar jullie samen aan mogen werken en hoe jullie band sterker kan worden? Wat als je na dit traject weer een gelukkige diereneigenaar bent van een gelukkig dier? Wat als je weer kunt ontspannen in het bijzijn van je dier?

Zo gaan we dit oplossen

Dit kan ik voor jou & je dier betekenen..

In dit coachingstraject wordt jij niet alleen door mij gecoacht maar regelrecht door je dier. Doordat we meerdere gesprekken met je dier voeren krijg jij haarfijne inzichten van je dier waar je écht iets mee kunt. Al je twijfels, angsten en onzekerheden mogen aan het licht komen en deze krijgen de ruimte om plaats te maken voor vertrouwen, rust en plezier.

We gaan zowel informatief als praktisch aan de slag zodat jij en je dier echt helemaal kunnen Zijn. Drie maanden lang krijg jij coaching van zowel mij als je dier. Hierin komen niet alleen de onzekerheden van je dier aan bod maar ook die van jou. Ik geloof er namelijk heilig in dat als je iets wil veranderen dat samenwerking mét je dier de meest effectieve methode is om te groeien.

Dieren met wie ik mocht communiceren:

Wat andere diereneigenaren zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.